31 Aralık 2013 Salı

Tiroid için Ceviz Kürü

Tiroid rahatsizligi kisilerin hayatini olumsuz etkilemektedir. Her acidan sikinti yaratir ve vucudu tembellestirir. Halsizlik, sikinti ve kilo sorunuyla karsilasirsiniz. Ahmet Maranki cesitli bitkiler sayesinde bu soruna cozum getirmistir. Oldukca kolay hazirlanabilecek bu kurler sayesinde sikintinizdan ve rahatsizliginizdan kurtulmus olacaksiniz. Harika bir ceviz kuruyle sikintiniz son bulacaktir. Birkac adet cevizi bir su bardagindan birkac dakika bekletelim.

Daha sonra cevizi yiyelim ve suyunu icelim. Bu uygulamayi hergun yaparsaniz kisa surede bu rahatsizliginizdan kurtulmus olacaksiniz. Bir kac hafta icinde kendiliginden hastalik yok olacaktir. Baska bir cevizi kuru ise, hakiki ceviz yagini tiroid bolgesine surelim. Her gece uzerini strecle kapatalim. 20 gun uygulayalim ve 1 hafta ara verelim. 20 gun daha devam edelim ve bu sekilde 3 ay boyunca kuru bitirelim.

Bunun disinda ceviz recelini ve kendisini bol bol tuketin. Cevizin icindeki perdelerden 50 adet perdeyi alalim. 1 litre suya koyalim ve agzini kapatalim. Kapali yerde 7 gun bekletelim. Her gun 1 fincan bu sudan icelim. 20 gun boyunca ve birer hafta ara verelim. Bu sekilde kurumuze devam edelim ve kisa surede tiroide veda edelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder