30 Aralık 2013 Pazartesi

Adet Düzenleyici Bitkiler

Tabiatta yetişen bazı bitkiler gerçekten insanın sağlığı için yaratılmıştır. Bu bitkilerin hangi sağlık sorunlarına iyi geldiği konusunda iyi bir araştırma yapılsa ve tespit edilen o bitkiler ile uygulamalar sıkça yapılsa inanın insanın ömrü önemli derece de artar. Bunu artırmak belki kader çizgimiz ile örtüşmüyor olabilir. Veya buna inanmak istemez olabilirsiniz.
adet düzenleyici bitki kürleri
adet düzenleyici bitki kürleri
Ama şuna mutlaka inanın sağlıklı bir şekilde yaşamanız mümkün olur. Mesela sağlık sorunları yaşadığınız herhangi bir hastalığı belirleyelim. Diyelim ki adet düzensizlikleri yaşıyor ve her dönemde şiddetli ağrı veya düzensizlikler yaşıyorsunuz. Bunun için maydonozun faydaları size çok iyi gelir. Bunun bilinmesi ve maydonozun bolca kullanılması bu sıkıntılı dönemin rahatlık ile atlatılmasını sağlar. Yine aynı şekilde ısırgan otunun adet düzenleyici etkisi bilinmektedir.
Lahana yaprağı da bu sıkıntıyı yaşayan kadınların en sık başvurduğu yöntemdir. Bazı bitki çayları da hekimlerin önerileri arasında yer alır. Özellikle yeşil çayın adet düzensizliklerine çok iyi geldiğinin bilinmesinde fayda vardır. www.sifalibitkiler.net sitesi size daha ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder