30 Aralık 2013 Pazartesi

Sağlıklı Beslenme

Şifalı bitkiler ile beslenmek insanın yaşadığı her dönemin en önemli sağlık yöntemlerinden biri olmuştur. Modern tıbbın olmadığı veya çok gelişmediği dönemlerde sağlıklı beslenmenin en önemli yöntemi olarak kullanılan bu sağlık yöntemi çoğunlukla tedavi amaç ile de kullanılmıştır. Sağlıklı beslenmenin insan sağlığına direk olan etkisi sonuçta düzenli kullanımda olumlu etkiler sağlar.
Ispanak ve pancar
Ispanak ve pancar
domates ve zeytin
domates ve zeytin
biftek ve havuç
biftek ve havuç
Çay ve limon
Çay ve limon
sarmısak
sarmısak
Bu neden ile bu beslenme yöntemini iyi bilmek gerekir. Mesela bazı bitkiler birbirleri ile birlikte kullanıldığında çok daha etkili olurlar. Mesela sarımsak ve limon bir arada kullanıldığında mucize sonuçlara imza atar. Ruslar çok uzun yıllardır sarımsak ve limon karışımı ile şifa bulurlar. Rus alternatif tıbbının en önemli bitkisel tedavi yöntemi budur. Bu kür ile 2.5 litre limon suyu içine 25 adet soyulmuş sarımsak ilave edilir. Bunların bir arada 1 ay boyunca kapalı bir cam şişede bulunması sağlanır.
et
et
yulaf
yulaf
Bunu Ruslar her sabah aç karnına yarım çay bardağı olarak tüketirler. Bu limon ve sarımsağın birlikte kullanımı sonucunda birçok hastalığın önlendiği bilinir. Hatta çok değişik hastalıkların tedavisinde de yoğun olarak kullanılır. aktarkorismail.net sitesi sizi aydınlatacaktır.

üzüm
üzüm
kuru hurma
kuru hurma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder