31 Aralık 2013 Salı

İstenmeyen Tüylere Bitkilerle Çözüm

Bayanlarin en cok sikayet ettikleri estetik konularinun basinda istenmeyen tuyler yer alirlar. Ozellikle yaz aylarinda oldukca sikinti yaratan tuylere Ahmet Maranki formulleriyle care oluyor. Evde kolayca hazirlayabileceginiz bitkisel karisimlar sayesinde, kendinizi yenilenmis ve ozel hissedeceksiniz. Denize girerken tedirgin olmayacak ve doganin sundugu sifali bitkiler sayesinde endise duymayacaksiniz.
bitkisel tüy dökücü kürler

1 adet sogan, 1 dis sarimsak ve aktarlardan temin edebileceginiz siyah krem sayesinde tuylerinizle vedalasacaksiniz. Oncelikle 1 adet sogani ateste isitip koz haline getirelim. Daha sonra sarimsagi rendeleyelim. Siyah merhemle sarimsagi karistiralim. Istenmeyen bolgelerde olusan tuylerin uzerine sarimsak ve merhem karisimini ince bir tabaka halinde surelim. Bu tabakanin uzerine onceden kozlenmis sogani koyalim.

Bu uygulamayi 1 hafta boyunca hergun kur halinde uygulayalim. 1 haftanin sonunda istenmeyen tuylerinizden kurtulacaksiniz. Tuy doken bu harika karisimlar sayesinde acisiz ve agrisiz bir sekilde tuylerden kurtulmus olacaksiniz. Ahmet Maranki formulu sayesinde her mevsim uygulayabilir ve doganin getirdigi mucizelerden faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder