31 Aralık 2013 Salı

Karaciğer Yağlanması Bitkisel Kür

Karaciger yaglanmasi hemen herkeste gorulebilecek bir durumdur. Bitkilerle tedavi edilebilir bir rahatsizliktir. Ileriki zamanlarda kotu sonuclarla karsilasmamak icin mutlaka bu bitki kurlerinden faydalanmak gerekiyor. Karaciger yaglanmasi bilincsiz beslenmenin getirmis oldugu bir olusumdur. Bunun icin maydanoz kuru son derece etkileyici bitkisel tedavi yontemlerinden biridir. Maydanoz limon kuru her derde deva oldugu gibi, karaciger yaglanmasina karsi da coxum getirecektir.

Sapli olarak 15 adet maydanozu blendirdan gecirelim. Uzerine yarim limon suyu ilave edelim. Yarim bardak suyu da ekledikten sonra mutfak robotunda iyice karistiralim. Bu karisimi sabah kahvaltisindan yarim saat once ac karnina tam olarak icelim. 15 gun boyunca araliksiz olarak bu karisimi taze hazirlayip sifa niyetine icelim.

15 gunluk uygulamadan sonra kure 1 hafta ara verelim. Ara verdikten sonra tekrar 15 gun kurune baslayalim ve araliksiz olarak devam edelim. Daha sonra kurumuzu sonlandiralim. 6 ay sonra duruma gore tekrar baslayabilirsiniz. Karaciger yaglanmasina karsi sifali bir karisim olan maydanoz kuru kis asurede etkisini gostererek rahatlamanizi saglayacaktir. Yilda 3 kere tekrar edilebilecek bu kur karaciger yaglanmasini sonlandiracaktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder