30 Aralık 2013 Pazartesi

Aktar Kör İsmail - Şifalı Bitkiler Merkezi



12.04.2001 tarihinde hizmete açılmıştır. Amacı insanlara başta güler yüz, kaliteli ürün, cazip fiyat ve hijyenik koşullarda hizmet vermektir. Getirisi ne olursa olsun her müşteri memnuniyetini ön planda tutarak , insanların firmamızdan güler yüzle , hayır dualarıyla ayrılmasını ilke edinmiştir.
Aktar Kör İsmail satışını yapmış olduğu ürünlerin tamamını kendi bünyesinde üretmektedir. Üretim hanemiz ve Antre depolarımızla beraber 8 katlı merkez binamızda hizmet vermekteyiz. Bakanlık onayı almış ve beğenilmiş bir çok ürünün satışını bizzat kendi sitelerinde , çağrı merkezlerinde Bahçelievler yenibosnada 4 şubesiyle yapmaktadır. Ürünlerimizin tamamı Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı İzniyle Üretilmiş olup, gerekli testler yapılıp, olumlu sonuçlar alındıktan sonra piyasaya sürülmüştür. Aktar Kör İsmail’in Ürettiği Akihome Ürünlerinin Tamamı bitkisel tabletler olarak üretilmektedir.
Ürünlerimizin her zaman arkasında olup müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuşuzdur. Gözümüzden kaçarak hakkınıza girmişsek bu konuda uyarılmayı da sizlerden talep ediyoruz. Satışını yaptığımız ürünler ve şirketimiz hakkında geniş bilgiyi web sayfalarımızdan Http://www.aktarkorismail.net yada 0535 966 14 93 numaralı müşteri bilgi hattımızı arayabilirsiniz. 

             

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder