31 Aralık 2013 Salı

Gençleştiren Şifalı Bitkiler Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu

Genclesmek ve ozellikle sifali bitkiler deyince aklimiza ilk gelen isim Ibrahim Saracogludur. Her derde deva olan bitki kurleriyle hayatimizi kolaylastiran ve bizi daha genc hissettiren formulleri paylasiyor. Cildidimizin gerginlesmesi ve canlilik kazanmasi artik dogadan gelen mucize bitkiler sayesinde cok kolaydir. Her mevsim degisikliklerinde cildimiz yipranir ve ihtiyaci olan bakimi ister.
Genclesmek ve ozellikle sifali bitkiler deyince aklimiza ilk gelen isim Ibrahim Saracogludur. Her derde deva olan bitki kurleriyle hayatimizi kolaylastiran ve bizi daha genc hissettiren formulleri paylasiyor. Cildidimizin gerginlesmesi ve canlilik kazanmasi artik dogadan gelen mucize bitkiler sayesinde cok kolaydir. Her mevsim degisikliklerinde cildimiz yipranir ve ihtiyaci olan bakimi ister. Gunes isinlari, dis ve ic etkenler, stres cildimizin bozulmasina ve kirismasini hizlandiran faktorlerdir. Ibrahim Saracoglu genclestiren cok kolay karisimlarini sizlere sunmaktadir.

15 sap maydanoz, 2 yemek kasigi taze sikilmis limon suyu ve yarim bardak suyla cildinizde harikalar yaratacaksiniz. Maydanoz ve limon suyunu ve suyu karistirip blendirdan gecirelim. Hazirlamis oldugumuz bu taze karisimi hergun sabah ac karnina icelim. Daha ilk gunden itibaren kendinizi daha canli, cildinizi oldukca gergin hissetmeye baslayacaksiniz. Bu karisim vucudunuzdan toksinlerin atilmasini saglayarak kilo verme konusunda da oldukca etkileyici olacaktir.

Karaciger yaglanmasina karsi mukemmel bir sifali karisim olacaktir. Icmeye basladiktan birkac gun sonra cildinizi daha parlak, gergin, canli ve soluk gorunumunden kurtulmus hissedeceksiniz. Ayrica bu harika karisim sayesinde vucudunuzun yorgunlugunu atmis olacaksiniz. Dinc ve enerji dolu bir gune merhaba diyeceksiniz. Kendinizi zamanla yenilenmis ve arinmis hissederek cildinizi tazeleyeceksiniz. Maydanozun idrar sokturucu ve metabolizmayi hizlandiran ozelligi sayesinde kisa surede dogal guzellige kavusacaksiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder